Domů » Nejnovější články » Workshop makro

Workshop makro

Makrofotografie - 25. - 26.4.2014 - Bezručovo údolí, okres Chomutov. Vzhledem k tomu, že se uvolnilo jedno místo, můžete se v případě zájmu přihlásit. Podrobné informace najdete níže.

Sraz účastníků je v pátek 25.4.2014 v 18:00 v Penzionu První Mlýn (http://www.prvnimlyn.cz). V případě, že do Chomutova pojedete vlakem, nebo autobusem, mohu Vám zajistit dopravu vlastním vozem přímo z Chomutova. Do Penzionu není přímé spojení hromadnou dopravou. Jen mi prosím přesně sdělte čas a místo příjezdu do Chomutova. Pro tento případ prosím o sdělení čísel mobilních telefonů, na která Vám mohu v případě nutnosti zavolat. Uložte si také mobilní kontakt na mne: +420 602 976 216.

Ubytování
Účastníci jsou ubytováni v příjemném prostředí penzionu První Mlýn, ve dvou, nebo třílůžkových pokojích. Přesné rozmístění účastníků doladíme na místě. K dispozici je WIFI a v průběhu celého kurzu jídlo a pití ve zdejší restauraci. Večeři a sobotní oběd si hradí účastníci sami, snídaně je v ceně kurzu. V areálu není signál mobilních operátorů, kromě T-mobile, i ten však jen na omezených místech.

Pátek 25.4.2014 / 18:00 - 22:00
Seznámení všech účastníků, informace o makrofotografii, technikách, důležitých pomůckách a jejich používání. Budeme si povídat o zvětšení, svícení, jak správně nastavit fotoaparát, kde hledat zajímavé objekty pro makrofotografii atd. Jak vždy bude přednáška s promítáním fotografií a po té diskuze dle přání účastníků. Vždy jsem ochoten řešit jakákoli témata a tak si můžete i sami dopředu některá připravit.

Sobota 26.4.2014 / 8:30 - 16:00 / snídaně 8:00-8:30, oběd 12:30-13:00
Praktické ukázky fotografických technik, správné používání pomůcek a získání návyků, které jsou nutné k vytvoření dobré fotografie. Nastavení fotoaparátu, volba správného objektivu, expozičních hodnot a správné používání stativu. Některé speciální techniky a především zodpovězení dotazů, které Vás zajímají. Můžete mne sledovat při práci a sami si vše vyzkoušet s vlastním vybavením.

Doporučené vybavení
Digitální fotoaparát, makro objektiv, stativ, odrazná deska, makro sáňky, mezikroužky a dálková spoušť. V případě příznivého počasí vyrazíme fotografovat brzy ráno a tak jsou vhodné i holínky a teplejší oblečení. Velmi vhodný je také poznámkový blok a tužka. Pokud budete chtít okomentovat své fotografie, vezměte si i nějaké přenosné médium (flash disk apod.).

Cena kurzu: 1700 Kč
Částku můžete uhradit buď převodem na účet, nebo ji zaplatit v hotovosti po příjezdu na místo. Pokud budete chtít vystavit fakturu, prosím o sdělení této skutečnosti co nejdříve. V tom případě potřebuji Vaše fakturační údaje. U fyzických osob stačí jméno a adresa.

Číslo účtu 7700890237/0100 u KB
Do poznámky pro příjemce prosím uveďte Vaše jméno.

krasensky.pavel@volny.cz
www.macrophotography.cz, www.insect-foto.com

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
11522115
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace